Liselott Toresdotter Lindberg

Liselott Toresdotter Lindberg

Titel: 238. Ett annat liv "mörka gränden"

Teknik: Olja på linneduk

Liselott Toresdotter Lindberg

Det här är en del av vår vardag eller parallella liv. På ena sidan planket rör sig folk fritt, går till jobbet, går på utbildning, handlar, umgås och utbyter tankar och funderingar.
På den andra sidan planket fungerar det nästan likadant fast på ett annat sätt … här jobbar man oxå; man utbildar dom yngre i att ta sig fram på skateboard fort och flinkt för att knycka plånböcker från folk från andra sidan, man kan lätt tvätta smutsiga pengar i tvättstugan till rena vita pengar.
Tar emot kärlekskranka gäster, ger även lektioner i hur man ser ledsen ut och på det viset kan få lite mynt i McDonalds-koppen. Tänk att det är bara ett plank emellan dessa två världar, tur att det finns en stor port som man kan gå emellan.
Som du kanske förstår lever jag mycket i fantasins värd, ser mina historier ute i livet där allt spelas upp. Vill du se mer måleri av mig kan du gå in på min hemsida liselott-lindberg.se som dessutom har länkar till Instagram (här lägger jag upp nya verk allt eftersom ) och Facebook.

www. liselott-lindberg.se

Se mer verk från Vårsalongen

Varukorg