Inga mässor på Liljevalchs i höst

Market Art Fair har redan skjutits upp en gång i år, från april till sista helgen i september. Men trots att det finns ljusningar i och med att gränser och kulturinstitutioner försiktigt öppnats igen, bedömer Markets ledning läget som alltför vanskligt.
Vi prioriterar säkerhet för publik och deltagare samtidigt som vi vill kunna erbjuda fortsatt hög kvalitet på mässan, förklarar vd Saskia Neuman på mässans hemsida. Market Art Fair har därför flyttats fram till 23–25 april 2021.

Konst- och antikmässan Grand Antiques, Art & Design som skulle ha inlett höstsäsongen på Liljevalchs 10–13 september ställer in årets upplaga och räknar med att återkomma i september 2021. Beslutet att flytta fram mässan ett år är taget med hänsyn till alla och i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

– Det är givetvis mycket tråkigt att inte kunna slå upp portarna till det som räknas till årets mest spännande och exklusiva konst-, design- och antikmässa på Liljevalchs, som också är den perfekta platsen för den inspirerande upplevelsen, säger Jan Ribbhagen, ordförande i Sveriges Konst- och Antikhandlarförening.

– Istället gläder vi oss åt att få ställa ut på Liljevalchs i början på september nästa år då utbyggnaden också kommer att vara invigd. 

Mer information finns och kommer att uppdateras på respektive hemsidor konstantik.se och marketartfair.com.

Varukorg