placeholder-4-3
I Liljevalchs butik hittar du
perfekta presenter till alla!

Ett urval av Liljevalchs produkter finns att beställa här i webbutiken. Hela sortimentet hittar du i butiken på Djurgården. Vi ses!

Öppet idag 11–17

Välkommmen till vår butik i Liljevalchs+, Falkenbergsgatan 3.

Webbutiken är alltid öppen.

Köpvillkor

Vanliga frågor

Ett smycke till ditt bord!

Tillbyggnaden Liljevalchs+ av Gert Wingårdh har en mäktig glasfasad signerad Ingegerd Råman. Glasbottnarna i fasaden kan också trollas till en vacker glasburk med finurligt vridbart lock vars hål kan anpassas för små eller stora snittblommor. Glasburken är specialbeställd och framtagen unikt för Liljevalchs av Sveriges främsta glasformgivare – Ingegerd Rådman. Till produkten.

Liljevalchs nytryckta affischer

Vi har rotat i arkivet och plockat fram några av Liljevalchs mest populära affischer från vår över hundraåriga historia. Vi börjar med 7 stycken nytryck och lägger till kontinuerlig – så håll utkik i kategorin affischer där även aktuella utställningsaffischer finns tillgängliga.

Liljevalchs skärbräda!

Varje skärbräda är unik i storlek och utförande av återvunnen alm från Humlegården. Perfekt som serveringsfat till chark och ost-kvällarna. Design och idé ligger Jonas Wahlström bakom, som dessutom haft ansvar för inredningen i butik och restaurangdel i Liljevalchs nya tillbyggnad. Finns i vår butik på Djurgården.

Varukorg