Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårsalongen 2020

placeholder-4-3

Liljevalchs vårsalong är en kär, omtvistad och livaktig tradition sedan starten 1921. I år samsas 170 konstnärer med 330 verk i Liljevalchs 12 salar.

Under de senaste åren har Vårsalongen växt till ett stort och välbesökt evenemang vilket ger deltagarna en unik chans att bli sedda av en mycket stor publik.

Just nu: Stängt

Förköp biljett

Besöksinfo

Liljevalchs

Årets jury

Årets jury

Årets jury bestod av en synnerligen spännande jury: konstnären Lars Lerin och konstnären och designern Bea Szenfeld samt som ordförande Mårten Castenfors, Liljevalchs chef.
Vårsalongens mix

Vårsalongens mix

Bredden i teknik, uttryck, ålder och bakgrund har de senaste åren lockat över 100.000 besökare. Deltagarna har en unik chans att ses av en mycket stor publik. Läs mer här!
Vårsalongen 2020

Se konsten hemma

Utställningen presenteras två gånger dagligen av våra konstvärdar, men för dig som inte kan komma till oss finns en rundtur här med Mårten Castenfors i en 25 minuter lång film.

Deltagare Liljevalchs vårsalong 2020

placeholder-4-3
Vårsalongen på Liljevalchs är en kär, omtvistad och livaktig tradition sedan starten 1921.

Vad är Vårsalongen?

Vem får söka?

Hur arbetar juryn?

Vårsalongen är en jurybedömd utställning. Den första Vårsalongen öppnade 1921. Alla verk är till salu och priset sätts av deltagarna själva.

Alla som fyllt minst 18 år året innan utställningen öppnar får ansöka. Vårsalongen är öppen för alla konstnärliga uttryck och tekniker.

Juryns uppdrag är att välja verk som kan samverka med varandra i en generös och lustfylld utställning. Varje verk bedöms anonymt.

Varukorg